Forum de publicité : Pub de Reve

 

 FAQ   Rechercher   Membres   Groupes   S’enregistrer 
 Profil   Se connecter pour vérifier ses messages privés   Connexion

 

Connexion

Nom d'utilisateur

Mot de passe

Se connecter automatiquement à chaque visite:

Odd USB WiFi problem

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum de publicité : Pub de Reve Index du Forum ->
Publicité pour Forum
-> Forum Généraliste

Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
ricardobrooks
Nouveau Membre

Hors ligne

Inscrit le: 28 Juil 2018
Messages: 4
Localisation: newyork
Masculin

MessagePosté le: Mar 7 Aoû - 14:31 (2018)    Sujet du message: Odd USB WiFi problem Répondre en citant

Hi,


I was hoping that one of the technarati here might be able to help me solve a problem I'm having on my PC. I've got a Netgear 802.11N dual band router (an N600) and half a dozen devices connected to it that can access the internet just fine. On my PC I've been using a Belkin N300 usb wifi adapter that I'm looking to replace. I've tried 3 different new USB wifi adapters, 2 dual band and 1 single, and they've all had the same issue. They can connect to either the 5G network or the standard network my router offers just fine. They all read excellent signal strength, all pick up an IP address, all can ping other devices on the network and also domains out on the internet. BUT when I open my web browser and try to go to just about any web page the page fails to load. Sometimes I get a partial, poorly formatted page, sometimes I get a blank window. It's behaving like if you were connected to a public network in a busy area, where the signal is strong but the internet bandwidth behind it is poor and pages just won't load. Oddly, the original Belkin N300 usb adapter still works fine when I plug is back in, just none of the new ones do. It seems clear that it's a PC issue since other laptops and devices on the network are sailing along just fine. The PC in question is running Windows 7 and I didn't change anything on it other than the USB network card. No local firewalls or other security software are running. I've tried various USB ports on the PC, 2.0 and 3.0, and there's no change regardless of where I plug it in.Any thoughts here?


Please help.


I didn't find the right solution from the Internet.


References:-
https://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?t=1232379
Blockchain Use Case



Thanks!
Revenir en haut
MSN
Publicité






MessagePosté le: Mar 7 Aoû - 14:31 (2018)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum de publicité : Pub de Reve Index du Forum ->
Publicité pour Forum
-> Forum Généraliste
Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  

Aidez nous en votant


Index | Panneau d’administration | creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
The Yellow Pages - © Wesley - Contact
Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com

 

Annuaire Webmaster - Annuaire de liens dur - Annuaire référencement
Mega Topliste Forum